Anoniem: Mijn man zijn zus is jaloers op onze relatie

…die zus schreef was echt erg. Leugens over mij en andere mannen en dat hij terug moest naar zijn ex. In plaats van bij een hoer als mij te blijven….

Hallo FamilieNieuws, jullie zullen wel moe worden van die verhalen over relatie problemen, maar toch wil ik ook mijn verhaal aan jullie vertellen want ik weet het even niet meer.
[quads id=1]
Ik ben Clair. Ik ben nu 2 jaren samen met een lieve man. Herman. Hij heeft twee kinderen die bij zijn ex wonen en ik woon met mijn twee kinderen bij hem. Voor het geluk heb ik geen problemen met zijn ex. Dat gaat goed. Ze hebben een goede regeling en soms gaan we zelfs bij elkaar over de vloer. Met verjaardagen ofzo.

Ik ben Colombiaans

Zijn moeder en zijn zus zijn het probleem. Ik ben namelijk Colombiaans en ze blijven maar erbij dat ik een hoer ben. Mijn man Herman heeft genoeg geld en hij houdt ervan om mensen te verwennen. Hij verwent mij maar zo ook zijn moeder, zus en ook zijn ex met wie hij die kinderen heeft. Dat is goed maar hij verwent dus ook mijn kinderen.

Ik heb laatst een app gelezen die zijn zus hem heeft geschreven. Oja, laat ik voorop zeggen dat ik mijn eigen geld heb en dat ik niet hoeft te wachten op het geld van Herman. Maar vanzelf als hij mij als zijn vriendin wil verwennen zeg ik geen nee. En we wonen in 1 huis dus hij mag mijn kinderen verwennen. Toch?

Leugens over mij

Maar wat die zus schreef was echt erg. Leugens over mij en andere mannen en dat hij terug moest naar zijn ex. In plaats van bij een hoer als mij te blijven.  Zijn ex wil niet eens meer met hem zijn. Maar ik ben echt geschrokken. Want die zus en die moeder komen gewoon hier thuis en ze drinken en ze eten van mij. Ik ga ook bij hun. Ik dacht echt dat die mensen van me hielden. Ze schreef ook dat ze zich schaamde omdat ik niet van hier ben. En dat hij zich ook moest schamen als hij op straat loopt met mij.

Buitenlandse vrouwen

Ik heb 3 dagen gehuild. Ik snap dat er genoeg buitenlandse vrouwen hier zijn die in clubs werken en zo hun geld bijverdienen maar er zijn ook genoeg vrouwen die legaal hun geld verdienen en echt hosselaars zijn. Ik ben een respectvolle vrouw. Moeder van twee kinderen en een trouwe vrouw voor mijn man. Ik vind het heel erg dat zijn familie zo over mij moet denken, maar vooral hoe ze zo stiekem doen. Ze praten met me, lachen met me. En toch denken ze zo. Ik moet oppassen met ze.
[quads id=1]
Ik heb Herman ermee geconfronteerd hij vind dat ik niets moet zeggen. Hij zegt zelf ook dat zijn zus gewoon jaloers is. Voordat ik er was was hij ‘haar man’. Ze is een alleenstaande moeder met een oudere zoon. Herman is als een vader voor die jongen. Dat was al voor mijn tijd, maar hij zorgt nog steeds voor die jongen. Ze heeft geen reden om jaloers te zijn. Want alles is hetzelfde gebleven.

Soms ben ik bang voor haar dan denk ik dat ze haar broer als man wil. Vlak voor mij gaat ze hem zoenen en op zijn schoot zitten. Ik vond het altijd gewoon, maar nu ik die brief heb gelezen vind ik haar maar een vies mens. Ik kan Herman dat niet zeggen want hij blijft van zijn zus houden.

Moet ik er iets van zeggen?

Nu is mijn vraag aan jullie: Moet ik er iets van zeggen of moet ik alles laten voor wat het is? Ik ben gewoon op mijn hoede natuurlijk, dat wel.  Mijn kinderen zijn elke zaterdag daar bij die moeder. Gaat het raar zijn als ik ze niet meer laat gaan want ik vertrouw ze niet meer. Ze lache nmet me maar ik weet nu dat ze mij gewoon haat.
[quads id=1]

Herman zelf zegt me dat het nooit mijn vriendin zal zijn. Ik moet der gewoon laten.  Ik hou niet van ruzie maar ik wil haar zeggen dat ik die app heb gelezen. Wat denken jullie dat ik moet doen. Want nu lijkt het alsof ik de domme ben.

Ik ben zo teleurgesteld

Ze is bezig een feestje te organiseren waarbij Herman 100% de sponsor is. Ik vind dat ze haar broer gebruikt. Ze is een gemeen mens. Ik zag der echt als mijn vriendin. Maar ik ben zo teleurgesteld. Ze doet zo lief tegen mij terwijl ik weet hoe ze echt over mij denkt. Wat kan ik doen? Herman gaat nooit zijn moeder en zijn zus laten, ze zijn, zijn alles. Ik wil dat ook niet. Maar kan ik ze wel zeggen om niet meer hier te komen. Het is niet mijn huis. Maar ik woon hier wel. In ieder geval: Mijn kinderen gaan alvast niet meer daar.

Bedankt alvast.

gerelateerde verhalen:

 

Anoniem: Mijn vriend zijn moeder heeft me ‘gebaad’

Anoniem: Ik wil ‘mijn broer’ terug

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.