Video – 38-jarige man verliest leven na verkeersongeval

…Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Het rijbewijs van de lijnbus bestuurder, die niet onder invloed van alcohol verkeerde,  is ingevorderd….

De politie van Flora kreeg op vrijdag 21 juli de melding van een aanrijding tussen twee voertuigen op de kruising van de Patamacca- en de Wanestraat. Daar  aangekomen troffen ze een bestelbusje, een lijnbus en een slachtoffer aan.
[quads id=1]
Uit het voorlopige onder zoek is gebleken dat de lijnbus over de Patamaccastraat reed en heeft verzuimd voorrang te verlenen aan het verkeer op de Wanestraat.

De 38 jarige Clifton  Mosis bestuurder van het bestelbusje , raakte zwaar gewond. Per ontboden ambulance is hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij kort na aankomst is overleden.
[quads id=1]
Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Het rijbewijs van de lijnbus bestuurder, die niet onder invloed van alcohol verkeerde,  is ingevorderd. Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslaggenomen.

Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op. De politie van Flora onderzoekt deze zaak verder.
Bekijk hier een video:

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.