Video – Deze oefening helpt je binnen drie weken gewicht verliezen

Deze Japanse rug-oefening helpt je binnen drie weken gewicht te verliezen. We kennen vast allemaal de snelle methoden waar je van afvalt, maar zelden is het ook zo makkelijk als het klinkt.

We kwamen deze Japanse techniek tegen. Het was oorspronkelijk niet eens een afvalmethode. In plaats daarvan was het een ademtechniek die aan de Japanse acteur Miki Ryosuke werd gegeven om hem te helpen van zijn rugpijnen af te komen.

Maar terwijl hij de oefening deed merkte Miki dat zijn hele lichaam begon te veranderen. En na een paar weken was hij 12 kilo kwijt en 12 cm geslonken qua taille. Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn, nietwaar?

Miki heeft de techniek nu gedeeld zodat iedereen het kan proberen. Het heeft alles te maken met ademhalen. Wat is het geheim:

Vet bestaat uit zuurstof, koolstof en waterstof. De zuurstof die je inademt deelt vetcellen op in water- en koolstof. Dus hoe dieper je inademt, hoe meer zuurstof er bij je vetcellen komen en het daarmee afbreken.

Dat lees je goed, diep ademen kan helpen bij afvallen! Hoewel je niet hoeft te trainen terwijl je flink ademt, is de juiste houding wel belangrijk terwijl je deze ademtechniek doet.

Om zeker te weten dat je het goed doet, raden we je aan de video van Miki hieronder te bekijken.

Je hoeft alleen maar drie seconden in te ademen en dan zeven seconden uit te ademen. Dat moet je elke dag 2-10 minuten herhalen en je zult geweldige resultaten zien.

De simpele instructievideo hieronder zorgt ervoor dat ook jij het kan proberen. Ik kan garanderen dat je nog nooit zoiets gezien hebt. Het is zo makkelijk als maar kan! Hoewel het haast te mooi klinkt om waar te zijn, ga ik, Denise, het zeker proberen! Jullie ook?
Bekijk hier de video:

Deel dit artikel met al je vrienden op Facebook zodat zij het ook thuis kunnen uitproberen!