Video – Buitenlander neergestoken aan de Kleine Waterstraat

Buitenlander neergestoken bij mislukte straatberoving. De man werd woensdag in de vooravond overvallen aan de Kleine Waterkant voor ’T Vat. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de 41-jarige J.L. door drie criminelen werd aangevallen.
[quads id=1]
Een van de daders heeft tijdens de beroving het slachtoffer bewerkt met een mes. Als gevolg daarvan heeft het slachtoffer een steekverwonding opgelopen aan zijn arm. Hij werd per ambulance afgevoerd en is thans opgenomen in het ziekenhuis.
[quads id=1]
Uit verklaringen van ooggetuigen blijkt dat de daders de man hadden aangevallen en een tas van hem probeerden buit te maken. Omstanders zijn het slachtoffer te hulp geschoten en hebben erger kunnen voorkomen. De politie van Keizerstraat is belast met onderzoek.

Bekijk hier de video ervan:
Let op beelden kunnen schokkend zijn.

Bron: DBS
Video: Anthony Janki
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.