Oproep van de politie. Is dat jouw kenteken? Meldt je aan bij de politie!

politie Suriname

De afdeling Onderzoek Personeelszaken (OPZ) is reeds geruime tijd bezig met een onderzoek, waarbij de verdachte Kenneth Riedewald is ingesloten. Tegen Kenneth lopen er aangiften van oplichting en verduistering.
[quads id=1]
Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat er vooralsnog vijf voertuigen van benadeelden door deze verdachte zijn verkocht dan wel in huur afgestaan aan derden. Bij deze handelingen zijn vermoedelijk door de verdachte valse nummerbewijzen aangemaakt die op naam van Kenneth Riedewald of Jo Romano staan.

De politie roept personen die een voertuig met de onderstaande kentekennummers in hun bezit hebben op om zich met de voertuigen aan te melden op het hoofdbureau van de politie aan de Duisburglaan 43-45, afdeling OPZ.

Bij de aanmelding wordt u als benadeelde in de gelegenheid gesteld om aangifte te doen tegen de verdachte Kenneth Riedewald.
[quads id=1]
Het gaat om de volgenden voertuigen:

Merkvoertuig Kleur Kentekennummer
Toyota Hi Lux Wit 32- 79 HV
Toyota Ractist Grijs PH 64- 04
Toyota Caldina Wit 41- 43 VP
Toyota Mark II Grijs PA 26- 72
Nissan Skyline Zilver PF 73- 18
Eenieder die informatie kan verschaffen over bovenstaande voertuigen wordt verzocht om contact te maken met de afdeling OPZ van het Korps Politie Suriname op de telefoonnummers 431450, 492411, 492462, de Centrale Meldkamer op het nummer 115, de gratis tiplijn 179 of het dichtstbijzijnde politiebureau.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.