Onderzoek naar dood 32-jarige Raoel Janmohamed nog gaande

Commissaris van politie Guno Roosenhoff zegt dat de recherche Kapitale Delicten in het duister tast in de levensberovingszaak van de 32-jarige Raoel Janmohamed.
[quads id=1]
Dit slachtoffer werd op 7 juli doodgeschoten in zijn woning aan de Vier Kinderenweg. In deze zaak is de echtgenote van het slachtoffer gehoord. Zij verklaarde bij de politie dat de dader gelijk geschoten heeft op haar man. Vier criminelen waren die vrijdagochtend de woning middels braak binnengedrongen.
[quads id=1]
Op dat moment was het gezin in diepe rust. Zij schrokken allen wakker nadat de daders de woning binnenstormden. De criminelen, die gewapend waren met vuistvuurwapens, hebben het slachtoffer gelijk beschoten in zijn gelaat.

Hij is geraakt in zijn hoofd en vertoonde een linker in- en een rechter uitschotwond ter hoogte van zijn oren. Als gevolg van de fatale schotwond overleed Janmohamed ter plekke. Het onderzoek duurt voort.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/07/10/echtgenote-raoul-janmohamed-gelijk-geschoten-op-man/

 

https://www.familienieuws.com/2017/07/10/echtgenote-raoul-janmohamed-gelijk-geschoten-op-man/

 

Geschreven door: Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.