Melvin Arduin zijn moordverdachte is een 19-jarige Rotterdammer

Een 19-jarige Rotterdammer is gisteren door de Spaanse autoriteiten uitgeleverd aan Nederland. De jongen wordt verdacht van betrokkenheid bij de fatale mishandeling van een 56-jarige man uit Capelle aan den IJssel.

Het slachtoffer, Melvin Arduin (foto beneden), werd in februari voor café De Vaag in Rotterdam zo hard tegen zijn hoofd geslagen, dat hij in coma raakte. Vier dagen later overleed hij in het ziekenhuis.
[quads id=1]
Bewakingsbeelden gewist
Kort daarna besteedde het tv-programma Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak. Het café bleek bewakingsbeelden direct na het incident te hebben gewist. Arduin had als vrijwilliger net een bardienst gedraaid bij een volkstuinvereniging en was met wat andere leden nog even wat gaan drinken in de wijk Overschie.
[quads id=1]
Bij het nemen van een afzakkertje in De Vaag ontstond, kort voor twee uur ’s nachts, een opstootje. Dat leek gesust, maar Arduin werd bij het verlaten van het café door meerdere bezoekers naar buiten gevolgd. Vanuit het niets kreeg hij een harde klap tegen zijn hoofd. Het incident was des te schokkender omdat na die fatale klap niet meer naar Arduin is omgekeken door de mensen uit het café. Een passerende politieauto ontdekte hem en verleende eerste hulp.

De verdachte is op 6 juli aangehouden in Spanje. Morgen wordt hij voorgeleid

Eerdere berichten:
(Klik op de link hieronder om de video van Opsporing verzocht te bekijken)

https://www.familienieuws.com/2017/02/21/video-hoe-is-56-jarige-melvin-arduin-overleden/

Bron: RTL