Ik ben niet besmet!!

Er circuleerde via Whatsapp en social media een bericht dat onderstaande dame besmet zou zijn. Bij deze wil zij de roddel uit de wereld helpen. Ze besloot van de week een HIV test te doen. Zij vroeg ons om het resultaat te publiceren op FamilieNieuws. Het resultaat is negatief dus de dame is NIET besmet. Lees hieronder wat ze ons schreef:
[quads id=1]
Goeden middag, ik ben Shehnaz Ramlal en ik heb een mededeling. Een zekere Aman Phaladsingh van een Fake facebook account heeft mij via social media beledigd. Hij zegt dat ik aids heb. Het was 13 juli jl. Het account heeft hij inmiddels ge-delete. Maar bericht was al meer dan 1400 keer gedeeld.  Ik heb van de week en test gedaan om het tegendeel te bewijzen op social media. Ik heb een gezin, deze beschuldigingen zijn heel zwaar voor ons. Plus dan heb ik laatst nog mijn moeder verloren. Wie doet nou zoiets. Jaloerse mensen misschien of vijanden? Ik heb ook al aangifte gedaan bij de politie maar daar is niets uit gekomen vandaar dat ik het ook via FamilieNieuws en social media probeer.
[quads id=1]
Ik ben negatief getest (zie foto). Als ik HIV Negatief hoe ga ik dan Aids hebben zoals die man op socoial media beweert.  Ik denk dat deze persoon een Lafaard is. Of hij of zij is vanaf de geboorte al hypocriet psychisch Gestoord. Misschien is het aandacht te kort.

Ik ben alert geworden op deze mensen maar gelukkig ben ik sterk genoeg om hiermee te handelen. Maar hier hebben jullie het bewijs: Ik ben niet besmet:

p.s. Misschien heeft die persoon zelf wel aids ..

Dank u..

Stop online shaming!!
Het doorsturen van roddels, privé-video’s en foto’s ruïneert iemands leven!!

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.