Anoniem: Is dit Kroi?

Hallo FamilieNieuws. Ik wil mijn verhaal delen over mijn gebeurtenis in Suriname. Ik heet Jane, ik ben 20 jaar oud.
Ik liep 6 maanden stage in Suriname , ik woon oorspronkelijk in Nederland.
[quads id=1]

Heel lief en sexy

In die 6 maanden heb ik zoveel meegemaakt en ik heb advies van mensen nodig wat ik het beste kan doen. Op mijn stage heb ik een leuke jongen, genaamd Don, leren kennen. Hij was heel lief en heel sexy dat ik gelijk als een blok voor hem viel. Mensen waarschuwden mij over hem omdat hij een soort van player type is. Maar ik luisterde niet.
[quads id=1]

Een bigisma

Op een gegeven moment werkte hij niet meer maar sinds hij al werkte vroeg hij mij de hele tijd om geld. 1 dag ben ik naar een bigi sma gegaan om een moroe dresi te drinken om een kinderwens , want ja hij wilde heel graag een jongen en ik wil ook heel graag een kind met hem samen.

Kot loekoe

Ze heeft een kot loekoe bij mij gedaan en zei dat mijn vriend van me hield maar met een bedoeling en dat hij met een ander meisje nu bezig was . Mijn laatste dag in Suriname ben ik erachter gekomen dat hij inderdaad met een ander meisje bezig was en heeft toen heel veel leugens over mij vertelt.  Dat hij al heel veel maanden niet met mij gaat enzo

Is dit Kroi?

Mijn wintie kan iets doen met Don zijn foto en die van mij zodat hij alleen oog voor mij heeft en mij kan begrijpen.
Maar het is geen kroi is mij verteld? Zal ik het doen? Ik zou graag van de mensen weten wat ik het beste in dit geval kan doen?

Ik hoop dat jullie mijn verhaal plaatsen zodat ik meer kan weten wat mensen er van vinden en of dit geen kroi is.
Bedankt alvast. Jane

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Mijn zus kroit haar man

 

Anoniem: Heeft ze hem teruggepakt met kroi?

 

 

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.