Mijn herinneringen aan Gaby Pinas

Ik ben opgegroeid met je😢
Je was als een zus voor me…
Toen me moeder me dat nieuws doorgaf schrok ik… ‘T kon niet waar zijn😥😥

Donna Lisa Gaby Pinas

😥😢 Je bent er niet meer? Hoe is dat mogelijk? Ik voel nu pas alles dat we samen meemaakten, hoe iedereen me vraagt of je echt uit ons midden bent…
😢😢

Vanaf baby zijn we samen… En nu…
😪😪😪

Je bent er niet meer… Maar onze memories zijn er nog
😪

Eerst onze oma… En nu jij…
😪😪😪

___Rust in Vrede___

~Skitzo~


(Foto binnengekomen via Facebook)
[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]