Echtpaar Sitaldin – Ramawadhdoebe 50 jaar getrouwd


Jaichander Sitaldin en Parbhawatie Ramawadhdoebe zijn vijftig jaar getrouwd. Het echtpaar heeft het heugelijk feit in aanwezigheid van familie herdacht.
[quads id=1]
Uit handen van Adjunct- districtssecretaris L. Bouterse die districtscommissaris M. Nerkust vertegenwoordigde heeft het koppel de gebruikelijke enveloppe met inhoud namens president Desi Bouterse ontvangen.

Dhr Jaichander Sitaldin is geboren op 4 januari 1946 en Parbhawatie Ramawadhdoebe op 27 december 1946. De twee hebben elkaar op 21 jarige leeftijd leren kennen via hun ouders, die vrienden waren. Beide waren opslag verliefd. Van het een kwam het ander en op 15 juli 1967 stapten ze in het huwelijksbootje. Het echtpaar is gezegend met drie kinderen en zeven kleinkinderen.
[quads id=1]
Dhr Sitaldin is eigenaar geweest van een sales en een taxibedrijf. Ook heeft hij ongeveer tien jaren als schoolbuschauffeur zijn krachten gegeven. Mevr Parbhawatie is huisvrouw en heeft altijd de zorg over de kinderen op zich genomen. Het echtpaar is na vijftig jaar nog gelukkig samen.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.