70-jarige Haribans Gobind overleden na ongeval

De 70-jarige Haribans Gobind is op dinsdag 18 juli na een verkeersongeval aan de Ganagaram Pandayweg overleden. De ingeschakelde politie van Groningen deed na de melding de plek aan voor onderzoek.
[quads id=1]
Daar aangekomen werd het levenloos lichaam van de bestuurder in het voertuig aangetroffen. Voorlopige onderzoek wees uit dat de bestuurder met zijn echtgenote en dochter reden over voornoemde weg. Door tot nog toe onbekende redenen heeft Haribans ter hoogte van kilometer 19½ vermoedelijk de controle over de besturing van zijn voertuig verloren. Hij kwam tegen een elektrische mast aan en overleed ter plaatse.

De twee inzittenden hebben letsels opgelopen en zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling zijn moeder en dochter heengezonden.
[quads id=1]
Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Met het overlijden van deze autobestuurder stijgt de verkeersbarometer naar 37.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.