Gouden huwelijk voor echtpaar Linscheer – Graanoogst


Theodore Linscheer en Sylvia Graanoogst zijn vijftig jaar getrouwd. Het heugelijk feit is op zaterdag 8 juli 2017 op feestelijke wijze met familie en vrienden in Het Park gevierd.
[quads id=1]
Het echtpaar heeft uit handen van Adjunct- districtssecretaris Y. Vrede die districtscommissaris Mike Nerkust vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud namens president Z. E Desi Bouterse in ontvangst genomen.

Theodore en Sylvia hebben elkaar op een feestje in het Pallas hotel ontmoet. Het was meteen raak en in 1966 zijn de geliefden verloofd. Op 8 juli 1967 traden ze in het huwelijk. Kort na het huwelijk vertrok het echtpaar naar Nederland.
[quads id=1]
Uit het huwelijk zijn er twee zonen geboren en het echtpaar heeft een meisje geadopteerd. Dhr. Linscheer heeft in Suriname bij verschillende bedrijven gewerkt. Hij heeft onder andere bij het Centrum Economische Wetenschap en Onderzoek, de BEM, Kersten Holding en Telesur gewerkt. Bij laatstgenoemd bedrijf heeft hij tot zijn pensionering zijn krachten gegeven.

Linscheer is ook medeoprichter van de Cooperatieve Bank Godo. Mevr Linscheer- Graanoogst heeft tien jaren gewerkt voor het Projecten Bureau van het Rooms Katholiek Bisdom, bij Para Industrie, en in 1988 begon ze haar carrière bij de Centrale Bank van Suriname waar ze tot haar 65ste heeft gewerkt. Het echtpaar leeft gelukkig samen en hoopt nog vele gezegende, gelukkige jaren samen door te brengen.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.