Bekendmaking: Plantage Bestuur van Osembo stopt projecten van Kensenhuis NV

Er is ons gevraagd om dit bericht met ons publiek te delen. Het betreft een bekendmaking van Plantage Bestuur van Osembo ten aanzien van de projecten van het verkavelingsbedrijf Kensenhuis NV:
[quads id=1]

Beste Klanten van Kensenhuis NV,

Wij van het Plantage Bestuur van Osembo waar de Projecten liggen van Kensenhuis NV maken hierbij bekend dat wij de Projecten van het verkavelingsbedrijf Kensenhuis NV geheel STOP zetten . Waarom ? Wij zetten het geheel stop, omdat het bedrijf in gebreken is gebleven en het bedrijf zich niet heeft gehouden aan de gemaakte afspraken .

Kensenhuis NV heeft gronden verkocht die er momenteel ook niet bestaan of verkocht kunnen worden . Wij van het bestuur zijn niet op de hoogte van een 2e fase en 3e fase aan gronden . Wij vragen de klanten beleefd om even wat geduld te hebben zodat wij orde op zaken kunnen stellen en de projecten recht kunnen trekken . Het Plantage Bestuur van Osembo Para maakt hierbij bekend dat wij nogmaals alle PROJECTEN VAN HET BEDRIJF INTREKKEN EN STOP ZETTEN .

[quads id=1]

Projecten :
-Bernharddorp ‘
-Rijsdijk
-Meursweg

Klanten van de Projecten hoeven totaal niet te vrezen dat wij gonden van hen zullen afpakken . Maar men moet wel weten dat wij orde op zaken zullen stellen om het gebied netjes te behouden . Wij zullen de klanten allemaal oproepen om zich aan te melden met hun betaalde kwitanties en bewijs waar zij hebben gekocht op het gebied zodat wij een beeld hebben van het bestand aan mensen .

Het Plantage Bestuur heeft eind Juli een ALGEMENE BESTUURS VERGADERING met alle familie erfgenamen en wij nodigen hierbij alle klanten uit om aanwezig te zijn en te luisteren wat de volgende stappen zullen zijn tegen het bedrijf Kensenhuis NV. Wij maken nogmaals bekend dat wij alle Projecten STOP zetten van het bedrijf Kensenhuis Nv en orde op zaken zullen stellen . Wij van het bestuur zijn op de Traditionele wijze het hoogste ambt binnen de Plantage en wij geven aan dat het bedrijf moet stoppen met alle werkzaamheden die zij verricht of wilt verrichten.

Wij delen ook dat het Plantage bestaat uit huurgronden van een onverdeeldboedel waar niemand zomaar beslag op kan laten leggen . Het bedrijf Kensenhuis NV heeft zich niet gehouden aan de gemaakte afspraken en treden wij nu als bestuur op om hier een eind aan te maken . Wij vragen u allen beleefd om aanwezig te zijn bij de vergadering van het bestuur te Plantage Osembo en dan krijgt u antwoorden op al uw vragen .

Voor Meer Informatie kunt u bellen :
-Dhr E Reger +597 893 9436
-Mvr H Gravenbeek +597 867 7146
-Mvr M Redmond +597 892 4455

Indien de media vragen heeft kunt men vrijblijvend bellen .

Hoogachtend ,
Voorzitter van het Plantage Bestuur Osembo
Dhr Edo Reger

Bekijk hier het oorspronkelijke bericht:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.