3 ‘buitenlandse’ vrouwen aan de top bij PVV Purmerend

De PVV wordt veelal verweten een partij te zijn voor boze blanke mannen, maar wellicht dat de criticasters die dat frame tegen de PVV hanteren aanstaand voorjaar toch moeten overstappen op een andere tactiek.
[quads id=1]
Gisteren gooide PVV-leider Geert Wilders er namelijk een tweet uit waarmee hij de eerste drie nieuwe kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van aanstaande maart presenteerde. Het gaat om drie vrouwen voor de PVV-lijst in Purmerend, en de landelijk fractievoorzitter omschreef ze als “topkandidaten”.
[quads id=1]
Of ze dat ook zijn zal de tijd moeten leren, maar een interessant plaatje vormen ze sowieso. Want daar staat ze dan: Shirley. Een goedlachse vrouw, die bovendien ook niet bepaald als ‘blank’ gecategoriseerd kan worden. Naast haar Zayhira en helemaal rechts Nicole. Afgaande op haar gezichtstrekken een vrouw van Aziatische komaf.

Ja, de PVV als ‘racistische partij’ is nog maar eens een oordeel dat de tegenstanders van de partij nader moeten onderzoeken en vermoedelijk inwisselen voor een nieuwe en effectievere aanval…

Bron: dagelijksestandaard.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.