Straatrovers duwen vrouw in sloot

Supermarkt Paramaribo

Een 68-jarige vrouw is dinsdag in de Agraweg in Wanica beroofd van haar tas. Zij liep vanuit de Kwattaweg in de Agraweg. Nabij haar woning zag zij twee mannen van wie een vermoedelijk op een bromfiets zat, terwijl de ander stond.
[quads id=1]
Beide hadden valhelmen op. Toen zij de mannen naderde, rukte de man die stond, haar tas weg. Hij duwde haar vervolgens in de goot. Na de daad reden zij gezamenlijk weg over de Agraweg in de richting van de Kwattaweg. Zij zijn nog steeds voortvluchtig.
[quads id=1]
De vrouw liep schaafwonden aan beide armen en de rechterzijde van haar lichaam op. De politie verwees haar voor medische behandeling. Het slachtoffer had in haar tas een onbekend bedrag en persoonlijke spullen. Zij deed bij de politie aangifte van de beroving.


(Voorbeeldfoto)

Deze zaak wordt nog onderzocht. Het kenteken en het merk van de bromfiets van de rovers zijn onbekend.
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.