SRD 12.500 voor de De peuters en kleuters van de Prey Skoro van de St Alfonsusschool

De peuters van de Prey Skoro van de St Alfonsusschool en de kleuters kunnen vanaf nu lekker ravotten in het zand als zij op school zijn. Omdat het goed is voor kinderen om in zand te spelen, heeft de schoolleiding na overleg met de leerkrachten en de ouders besloten een speciale ruimte op te zetten met een zandbak, zodat de kinderen veilig en hygiënisch in het zand kunnen spelen.
[quads id=1]
Aangezien de middelen niet aanwezig waren, deed de schoolleiding het verzoek bij de vrouwenorganisatie stichting Sari voor financiering. Met ondersteuning van donoren in Nickerie en in het buitenland, heeft woensdag de oplevering van de mooi beschilderde ruimte gevuld met zand plaatsgevonden, waarna deze in gebruik is genomen. Het project heeft volgens de voorzitter van Sari, Krishna Baidjnath, SRD 12.500 gekost.
[quads id=1]
Het overgrote deel daarvan is gedoneerd door de stichting Vrienden Nickerie Vooruit in Nederland. Andere donoren zijn het Maagdenhuis eveneens in Nederland en het plaatselijke bedrijfsleven.

Baidjnath vond in eerste instantie het verzoek voor het financieren van een zandbak voor de school een beetje vreemd. Na uitleg van de schoolleiding waarvoor het goed is, werd toch ingestemd. De stichting ging op zoek naar de middelen, en nu staat de speelruimte er!
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected]ws.com en wij publiceren het gratis.