Overleden – Rudolf Stoc

Maar Jezus zei ik ben de opstanding en het leven, ook wanneer hij sterft en een ieder die leeft en in mij gelooft zal nooit meer sterven.

Als het moeilijk is, als er tranen zijn omdat wat je zo mist, weet dan dat wij er voor je zijn. Wie bemind werd en beminde, laat meer dan een leegte achter. Zijn herinnering zal blijven leven. Voor de wereld was hij slechts die ene, voor ons was hij de wereld.

Rust zacht lieve papa en opa.
Je was de beste vader en grootvader die wij ons konden wensen.

Rudolf Johan Stoc

Geboren Beneden Para 29-9-1925
Overleden Republiek 1-7-2017

Begraafplaats/crematorium
Begraafplaats Bersaba
Para

Namens de nabestaanden:
De kinderen, klein- en achterkleinkinderen

[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]