Medewerkers van het Popeyes hebben minstens SRD 124.000 gestolen

Het vermoeden is groot dat medewerkers van het Popeyes-filiaal bij TBL Cinemas minstens SRD 124.000 achterover hebben gedrukt. De recherche Geyersvlijt onderzoekt de diefstallen van de tientallen zakken met geld, die naar verluidt op verschillende momenten in mei hebben plaatsgehad.
[quads id=1]
Meerdere personen zijn mogelijk betrokken bij de diefstallen. De Ware Tijd verneemt dat supervisors van het filiaal minder zakken met geld hebben afgestaan aan het geldtransportbedrijf, dat ze moest overbrengen naar het hoofdkantoor. Volgens de gangbare procedure wordt de opbrengst van elke shift per waardetransport vervoerd. De dagopbrengst wordt ’s avonds opgeslagen in de kluis en pas de volgende ochtend opgehaald.
[quads id=1]
Op het hoofdkantoor werd ontdekt dat er op verschillende momenten minder zakken met geld werden afgeleverd. Personeel van het geldtransportbedrijf heeft geen toegang tot de inhoud van de tassen waarmee de geldzakken vervoerd worden. Deze tassen worden namelijk vóór afgifte door de supervisors verzegeld. De recherche heeft op 27 juni een vrouwelijke supervisor in verzekering gesteld.

De rechter-commissaris die dit als onrechtmatig beoordeelde, gelastte op 14 juli haar vrijlating. Dat gebeurde nadat advocaat Maureen Nibte dit had gevorderd op grond van het Wetboek van Strafvordering. Volgens Nibte heeft Popeyes bij aangifte van de diefstal namen van meerdere personen genoemd die bij de diefstal betrokken zouden zijn. Zij acht daarom nieuwe aanhoudingen niet uitgesloten.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.