Bewoner neemt recht in eigen hand en mishandelt rover

politie Suriname

Bewoner bewerkt rover met salon tafel op hoofd. Vier criminelen hebben zondagavond een overval gepleegd in een woning aan de Indiralaan te Cupido in het politieressort van Uitvlugt. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de woningeigenaar samen met een van zijn zonen thuis op het balkon bevond.
[quads id=1]
Twee daders zijn door middel van forceringen de woning binnengetreden, terwijl twee daders nog buiten waren. Op een geven moment ontstond er een worsteling tussen de verdachten en de slachtoffers. De buren kwamen vanwege het lawaai bij de woning waarna twee daders de benen namen. In de woning heeft de eigenaar een salontafel gepakt en daarmee een van de daders op zijn hoofd geslagen.
[quads id=1]
Als gevolg van de slag zeeg de verdachte neer. Het slachtoffer en de gewonde verdachte zijn vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. De politie van Uitvlugt heeft de zaak overgedragen aan recherche Regio Paramaribo. Drie verdachten zijn nog voortvluchtig. Aan hun aanhouding wordt er gewerkt.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.