Video – SLM toestel kan niet landen. Slecht weer boven Suriname

slm Suriname

Het toestel van de Surinam Airways, vlucht PY993, vanuit Amsterdam is uitgeweken naar de luchthaven in Cayenne, Frans-Guyana. SLM-directeur Robbi Lachmising zegt aan Starnieuws dat het vanwege slecht zicht op de Johan Adolf Pengel Luchthaven niet mogelijk was om te landen.

“Het toestel heeft een paar keer gecirkeld boven Zanderij, maar kreeg geen toestemming van de toren, vanwege slecht zicht.” Hij zegt dat er geen risico is genomen en dat de piloot is uitgeweken naar Cayenne. Zo gauw de toren in Paramaribo toestemming geeft, komt het toestel terug, vertelt hij.

De SLM-topman legt uit dat de Cayenne Felex Ebou Airport om tien uur ’s avonds sluit, maar dat de kist van de SLM wel kan vertrekken als het zover is. De vlucht naar Amsterdam wordt nog uitgevoerd, meldt de SLM-directeur. Er is op dit moment geen sprake van annulering van de vlucht, PY994. Hij hoopt dat het toestel binnen een half uur tot drie kwartier groen licht krijgt om te landen op Zanderij.

SLM heeft onlangs een nieuwe video uitgebracht omtrent hun vernieuwde Inflight Entertainment System. Bekijk hem hier:

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.