Video – ‘Mi Law’ van Poppe heeft al meer dan 60.000 views

“Mi Law” van Poppe op nummer 1. De talentvolle en meest besproken Surinaamse female artiest Poppe kan haar vreugde niet bedwingen. Mi Law heeft de eerste plaats van hitlijst van SCCN Radio FM 104.1 gehaald.
[quads id=1]
“Ik bedank de fans voor de liefde en support. Ook de grote baas R King van Wow Pow Recording Studio ben ik dankbaar voor het geloof in mij”, reageert Poppe. “Blijf mij volgen en de video streamen en delen”, vult ze aan. De video van Mi Law die op 30 juni op Youtube werd gelanceerd heeft nu meer dan 60.000 views. Van Mi Law wordt ook een remixversie uitgebracht. Aan deze versie verlenen de Jamaicaanse reggaeartiest Junior Kelly en de hip hop artiest Angelo King hun bijdrage.
[quads id=1]
De video van de remixversie wordt in Suriname opgenomen. Het idee voor Mi Law is uit de voicemail van de grote baas van Wow Pow Studio geboren. “Ik stond in zijn winkel toen iemand met hem belde en hoorde de voicemail met de volgende tekst: Den Tak Den Denki Mi Law. Gelijk daarna begon ik een song van te maken.”

Haar boodschap is: “weet dat de duivel geen macht heeft over God, dus laat God je leiden. God maakt alles mogelijk; langzaam maar zeker”.
Bekijk hieronder de video. U zal direct zien waarom mensen ervan houden. Hij is namelijk super!! Deel hem met uw vrienden.

Je kunt Poppe ook volgen op Facebook. Klik hier.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.