Video – 8 doden en bijna 50 gewonden na instorten tribune (buitenland)

Deel van tribune stort in tijdens bekerfinale in Senegal: minstens acht doden en 49 gewonden. Drama tijdens de bekerfinale in Senegal. Een deel van de tribune in het Demba Diop-stadion stortte in, waarbij er minstens acht doden vielen en 49 gewonden.
[quads id=1]
Stade de Mbour en Union Sportive Ouakam stonden zaterdagavond tegenover elkaar in de Senegalese bekerfinale in Dakar. Mbour scoorde in de eerste verlenging het winnende doelpunt en sleepte zo de felbegeerde prijs in de wacht. Meteen na het laatste fluitsignaal braken echter rellen uit tussen supporters van beide clubs op de tribunes.
[quads id=1]
De politie zette traangas in om de boel te kalmeren maar mensen raakten in paniek. Vervolgens stortte een deel van een tribunes in het stadion in. Minstens acht voetbalfans kwamen om het leven en zeker 49 supporters raakten gewond.

Bekijk hieronder de video:

Bron: nieuwsblad.be
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.