40-jarige gepakt omdat grote coke-bol uit haar vagina floepte

drugs Suriname

Het BID team heeft op dinsdag 11 juli de 40-jarige Saskia H. aangehouden op de Johan Adolf Pengelluchthaven.
De vrouw stond op het punt een vakantie reis te maken naar het buitenland.
[quads id=1]
Door haar verdacht gedrag, werd zij opgemerkt. Het bleek al gauw dat zij niet naar het toilet durfde te gaan, maar deed deze op een bepaald moment toch aan. Bij controle van het toilet na haar bezoek, werden er bloedsporen aangetroffen.
[quads id=1]
Dit deed de vermoedens bij de wetsdienaren verder toenemen. Saskia is gelijk aangehouden en onderworpen aan visitatie. De reiziger viel door de mand, toen bleek dat zij uit haar edele delen één cocaïne bol van ongeveer 318 gram en drie cocaïne bollen van elk 28 gram moest verwijderen, omdat deze niet langer binnen konden blijven.

Zij is voorgeleid en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Samen met het verderfelijke spul is zij overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.