Video – In Memoriam – Roshane Madmoeljo

In Memoriam
Roshane Madmoeljo

Vandaag zou Roshane 20 jaar worden. Ter ere van haar verjaardag hebben wij een aantal video’s van haar verzameld Deze video’s hebben we binnen gekregen. Een video van Rishane en video’s van haar uitvaart dienst. U kunt hieronder of op onze Facebook page uw condoleance achterlaten.

Wilt u weten wie zij was? Bekijk dan onderstaande video:

[quads id=1]

Bekijk hieronder de video’s van haar afscheid:

[quads id=1]

[quads id=1]

Bekijk hier foto’s van haar uitvaart:

Eerdere berichten:

Overleden – 19- jarige Roshane Madmoeljo

 

Mijn herinning aan Roshane Madmoeljo

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.