Video – Bolletjesslikkers blijven kansen nemen

politie Suriname

Het Bestrijding Internationale Drug (BID) Team heeft op maandag 3 juli de 28-jarige Surinamer Mike W. en de Nederlander Wendel J. (46) op dinsdag 4 juli aangehouden. Beide verdachten stonden op de Johan Adolf Pengel luchthaven op vertrek naar het buitenland.
[quads id=1]
Op grond van vermoedens van drugs bezit, werden zij onderworpen aan een urine test. Het resultaat was in beide gevallen positief. Als gevolg hiervan verklaarde Mike dat hij ongeveer 600 gram aan cocaïne bolletjes heeft ingenomen. Ook Wendel gaf toe cocaïne bolletjes te hebben geslikt. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide slikkers in verzekering gesteld.
[quads id=1]
Zij zijn overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname. Beide verdachten zullen de cocaïne bolletjes via de natuurlijke weg uit het lichaam moeten verwijderen.

Bekijk hier in interessante video waarin bolletjes slikkers vertellen over hun ‘job’. De film is al van een paar jaartjes geleden maar het geeft toch een goed beeld van bolletjes slikken en alles wat erom heen gebeurt:

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.