Anoniem: Hij heeft misbruik van mij gemaakt

Hoi FamilieNieuws, ik ben Ronald en ben 19 jaar, mijn verhaal gaat over de 18 jarige Rayen. Toen ik hem heb leren kennen was ik 18 en hij pas 17.

Via Facebook

Ik heb Rayen leren kennen via Facebook. Ik had een vriendschapsverzoek voor hem gestuurd, hij heeft geaccepteerd. Ik heb hem mooi bedankt. Normaal hoe 2 jongens zouden praten in straattaal, daarna hebben we nummers gewisseld met elkaar om beter te appen als vrienden.
[quads id=1]
Op de app begon het allemaal, want hij deed vreemd en begon te lief met mij te praten als jongen. Ik vond het verdacht. Want ik wist het niet zeker. Vind hij mij zeker leuk of wil hij mij pakken om te exposen op Facebook.

In de wolken

We spraken op de app we maakten van die leuke grapjes om met elkaar te zijn. Hij riep mij soms “bae” en ik hem “paa” maar alles was gewoon voor de “grap” zei hij in het begin. Maar ik was al in de tussentijd verliefd op hem geworden want hij bracht mij in de wolken met zijn zoete praatjes.

We maakten een afspraak om elkaar te ontmoeten. Hij kwam opdagen met zijn neef, ik vond dat zo erg, want dat was niet de afspraak, maargoed we hebben normaal gesproken en al. Ik ben weer naar huis gegaan. Hij bleef nog hangen met jongens van de buurt.

Hij valt niet op jongens

We hebben elkaar daarna vaker ontmoet, ik werd nog dol verliefder op hem en hij ook maar alleen op de app sprak hij daarover. Als we elkaar zagen zei hij dat hij niet met zulke dingen is en dat hij niet op jongens valt. Hij zei me dat hij een “battyman” is maar ik ga niet met hem kunnen.
[quads id=1]
Elk keer als we elkaar ontmoetten gaf ik hem geld, en dat gebeurde 2 of 3 keren per week en ik gaf hem 100 of 50, had ik geen geld? Dan kon hij me bijna doodslaan want hij werd boos en agressief, ik moet eerst geld hebben om elkaar te kunnen ontmoeten, we gingen uiteten en al. Ik betaalde altijd alles.

Op mijn kosten

Ik werd jarig ik heb mijn jaardag met hem doorbracht op mijn kosten zijn we uit geweest.

Hij werd toen ook jarig, ik heb hem uitgebracht en daarna zijn we naar een hotel geweest we hebben ons ding daar lekker gedaan en we zijn weggegaan. Dat was mijn kado voor hem. Plus ik gaf hem nog wat extra geld.

Na die avond van zijn jaardag moest ik een paar foto’s voor hem sturen die hij met mijn phone had gemaakt, toen hij die ontving, werd ik geblokt, en ook geblokt op de chat via messenger. Maar we zijn nog wel bevriend op Facebook.

Omdat ik van hem hield

Ik heb dit alles gedaan, niet omdat ik dom was maar omdat ik van hem hield en hij ook van mij zoals hij zei. Maar dat geloof ik niet meer. Hij heeft gewoon zijn kans benut en is weggeweest. Hij krijgt zijn karma wel, ik wist bungbung dat hij gewoon grote ogen had en teveel van geld hield, maar ik zei niks.

En jullie negatieve reacties zijn niet nodig hier. Ik ben al een gewaarschuwd mens: De meeste jongens van nu houden teveel van geld en daarom gaan ze boelen!! Daarom schrijf ik dit ook als waarschuwing voor anderen. Jongens van tegenwoordig doen alsof ze verliefd zijn op andere jongens, maar ze willen gewoon geld. Ze zijn hebzuchtig. Ze maken misbruik van je.

Gerelateerde verhalen:

Redactie: Worden homoseksuelen veel populairder?

Anoniem: Anton zijn man wil een kind

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.