Gajapersad is de kersverse Suribet miljonair. Hij heeft 1.6 miljoen gewonnen

Bij mij speelt het gevoel een grote rol, zegt de winnaar van de 836ste Suribet jackpot Gajapersad. Hij heeft de Suribet jackpot ter waarde van SRD 1,6 miljoen gewonnen.
[quads id=1]
De jackpotwinnaar heeft aangegeven zich geconcentreerd te hebben op de cijfers. “Ik heb de cijfers gewoon zitten visualiseren op wat deze moeten zijn. Je gaat focussen en dan komen cijfers in je op. In die reeks heb ik gevisualiseerd wat het eerste cijfer moet zijn, het laatste cijfer en het hoogste cijfer. Daar ben ik dan vanuit gegaan en verder heb ik gevisualiseerd wat er in het midden moet komen. Zo heb ik gevisualiseerd dat het eerste cijfer een 1 zou zijn en het laatste 32.” Gajapersad heeft deze cijfercombinatie ook 2 maanden moeten spelen voor hij gewonnen heeft.
[quads id=1]
Volgens de jackpotwinnaar kan je zelf 25 jaar lang spelen, maar je weet niet wanneer het komt. “Het gaat om visualisatie en je gevoel. Je kunt het deels wetenschappelijk aanpakken. Ik weet niet als je dit numerologie kan noemen, maar cijferen is een heel interessant ding dat niet los te zien is van het leven.”
De winnaar had ruim 100 loten gekocht aan de Gompertsstraat bij Chung Store. De loten waren een eigen combinatie.

“Ik vind het leuk om met cijfers bezig te zijn. Cijferen is een soort wetenschap voor mij en ik heb heel plezier erin, vooral wanneer je jezelf erin verdiept. Je moet geduld hebben, vertrouwen, moed, visie en geluk.” SRD 1,6 miljoen is een heel groot bedrag dat menigeen vooral in deze tijd graag zou willen bezitten. Toch blijft de jackpotwinnaar met beide benen op de grond en wist zelf een grapje te maken rond de vraag wat hij met dit geldbedrag zal doen. “Ik wilde al lang een schoen kopen”, was zijn vattende reactie.

Voorlopig zal hij dit geldbedrag gewoon op de bank doen en later kijken hoe hij dit het best kan inzetten. Gajapersad heeft met zijn cijfercombinatie niet alleen de jackpot gewonnen, maar ook de vijfcijfer- alsook de viercijfercombinatie.

Als boodschap gaf Gajapersad mee vooral vertrouwen te hebben in jezelf, altijd met volle moed en vreugde te kijken naar de toekomst en je gevoel op de eerste plaats te stellen wanneer het gaat om het kopen van loten, in dit geval Suribet loten.

“Ik zou een ieder zeggen, koop een lot, het mag ook maar 1 zijn maar het mogen ook meerdere loten zijn”, aldus Gajapersad. Hij is de 5de winnaar van het jaar 2017. De jackpot is nu gesteld op SRD 1 miljoen en de trekking zal vanavond om 21.30 uur gehouden worden. Dit is tot nu toe de hoogste jackpot geweest van Suribet Lotto.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.