Video – Vrouw op Sint Maarten overlijdt door landend vliegtuig

Op Sint Maarten is gisteren een vrouw om het leven gekomen toen ze door een zogeheten jetblast, de sterke luchtstroom uit de motoren van een vliegtuig, omver werd geblazen en met haar hoofd op een betonblok terechtkwam.
[quads id=1]
De 57-jarige toeriste uit Nieuw-Zeeland stond op het strand Maho Beach, vlakbij de start- en landingsbaan van de Prinses Juliana luchthaven te kijken naar het opstijgen van een vliegtuig toen het ongeluk gebeurde. Het stukje strand is bij toeristen populair omdat vliegtuigen op enkele tientallen meters hoogte overvliegen.
[quads id=1]
Ondanks de aanwezigheid van waarschuwingsborden, gebeurt het regelmatig dat mensen gewond raken door de jetblast.

Bekijk hier een video van zo een vreselijke jetblast:

Bekijk hier nog een schokkende video: