Moord verdachte Chawila vertelt waarom ze Marjorie van KFC vermoordde

Moord KFC Paramaribo

22-jarige Chawila R. heeft verklaard dat zij maar Marjorie Willims, de manager van KFC, heeft vermoord omdat Willims het aan haar beloofde geld niet wilde lenen.
[quads id=1]
Volgens Chawila waren zij in Willims overeengekomen dat Willims haar geld zou lenen. Toen de manager op het laatste moment weigerde het geld te geven, wist de verdachte zich geen raad meer. Daarom vermoordde zei de vrouw. Commissaris van politie, Guno Roosenhoff, zegt aan de krant dat dit de voorlopige verklaring van de verdachte is.

Chawila bekent dat zij Marjorie met een verstelbare sleutel en een hamer doodsloeg. Het is nog niet bekend hoe zij het gebouw is binnengekomen.
[quads id=1]
Chawila werkte ook bij de KFC. Op camera beelden is te zien dat een gemaskerde persoon het slachtoffer op het hoofd slaat. De verdachte blijft na de moord nog een kort binnen en ging daarna weg.

Het ontzielde lichaam van Willims werd in de keuken van KFC aan de Wilhelminastraat aangetroffen. Volgens Roosenhoff kwam de vrouw vrijdag om 6.00 uur ’s morgens in het pand. Zij werd om 8.10 uur dood aangetroffen.
Geschreven door W.J.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/07/11/collegas-kfc-slachtoffer-en-moordenaar-aan-woord/

https://www.familienieuws.com/2017/07/07/video-vrouw-vermoord-keuken-kfc-wilhelminastraat/

https://www.familienieuws.com/2017/07/09/meedogenloze-moord-op-55-jarige-marjorie-willims/

https://www.familienieuws.com/2017/07/07/55-jarige-marjorie-willem-vanmorgen-overleden-eetzaak/

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.