Naomi stopte drugs in haar geslachtsdeel en anus om woning op te knappen

“U spaarde geld om een strafbaar feit te plegen”, zei de rechter vorige week aan Naomi W die drugs wilde smokkelen. Volgens de magistraat spaarde Naomi W een half jaar om cocaïne te kunnen kopen. De vrouw kocht verder haar reisticket en visum en wilde naar Nederland gaan.
[quads id=1]
Op de luchthaven werd zij met drugs betrapt. Naomi W is gisteren veroordeeld tot twaalf maanden celstraf waarvan zes voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest met een proeftijd van twee jaar. Zij moet ook een boete betalen van SRD 3500, te vervangen door drie maanden hechtenis. De rechter nam de strafeis van de vervolgingsambtenaar over.
[quads id=1]
Naomi W werd op 1 april aangehouden met 560 gram cocaïne. Zij had een drugsbolletje in haar geslachtsdeel en zeven bolletjes in haar anus gepropt. De drugs kocht zij bij een ander, maar ze wilde de naam van die persoon niet prijsgeven. De bedoeling was dat zij zelf de drugs in Nederland zou verkopen. Met de opbrengsten wilde zij haar woning restaureren.

Voorbeeldfoto

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.