Havo en VWO uitslagen uitgesteld

mulo Suriname examen

De uitslagen van examens van HAVO/VWO zijn uitgesteld door het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur. De VWO-uitslagen zullen niet meer op 17 maar op 19 juli worden bekendgemaakt. De examenkandidaten van HAVO zullen niet meer op 14 juli horen wat het resultaat is, maar op 18 juli.
[quads id=1]
Balram Soemeer, voorzitter van VOS Directeurenberaad, zegt aan Starnieuws dat hij het jammer vindt dat de bekendmaking van de uitslagen uitgesteld is voor alle scholen. Diverse scholen zijn wel zover om, zoals gepland, de resultaten kenbaar te maken. De inspectie heeft aangegeven dat niet alle gecommitteerden zover zijn, vandaar het uitstel.
[quads id=1]
Soemeer vindt het vooral erg voor scholieren die herkansing krijgen. Zij hebben dan minder tijd om zich voor te bereiden hierop.

Geslaagden die voor verdere studie naar het buitenland gaan, hebben hun diploma’s nodig om zich in te kunnen schrijven.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.