Anoniem: Mijn man houdt van mij maar hij mishandelt mij

man Paramaribo

Lieve lezers en lezeressen. Ik ben Sheena. Ik ben eigenlijk niet opzoek naar mensen die mij komen vertellen dat mijn man slecht is en dat ik bij hem weg moet gaan. Nee, ik wil graag wat advies om mijn leven samen met mijn man weer op te bouwen. Ik wil hem niet laten want zonder hem heeft het allemaal geen zin meer. Ik ben 24 jaar en 5 jaar getrouwd. Ravi is mijn leven.
[quads id=1]
Ik weet zeker dat hij ziek is. Ziek in zijn hoofd en een man die ziek is, die mag je als vrouw niet verlaten. We hebben beloofd dat we elkaar zouden steunen in gezondheid en ziekte. Dat is liefde. Ik hou verschrikkelijk veel van Ravi. Vanaf het begin van ons huwelijk 5 jaar geleden weet ik al dat hij snel boos werd als hij teveel had gedronken, maar nu is het heel erg. Iets klopt niet. Hij is ziek. Hij is ook jong. 25 jaar. Dat kan ook een reden zijn.

5 jaar huwelijk

Na 5 jaar huwelijk ben ik nu pas zwanger geworden. Ik heb altijd alles voor hem in huis gedaan. Maar nu wordt het steeds moeilijker. Hij klaagt vreselijk. Ik werk voorlopig ook niet. Ik maakte eten op bestelling en daarmee verdiende ik mooi erbij. Maar geld is niet ons probleem nu. Maar ik ben heel moe door die zwangerschap, en slaap veel en doe niet veel in huis.
[quads id=1]
Hij vindt dat ik hem weinig aandacht geef en dat alles draait om de baby. Hij heeft ook eens gezegd dat de baby niet van hem is. En nu, tijdens mijn zwangerschap, mishandelt hij me flink. De laatste keer was 3 weken geleden. Toen ben ik weggelopen. Ik ben nu bij mijn zus, maar heb al besloten om bij hem terug te gaan. Hij smeekt mij elke dag om terug te komen. We zijn een gezin. Maar daarom wil ik jullie vragen hoe ik mijn huwelijk beter kan maken?

Therapie

Ik heb veel gelezen over therapie, ik heb met hem gesproken om samen naar een arts te gaan, maar dat wil hij niet. Hij zegt dat hij niet ziek is. En hij schaamt zich. Niemand behalve mijn zus en haar man weten dat hij mij soms slecht behandelt. Omdat wij 2 leuke mensen zijn samen. Hij is heel lief ook. Anders dan andere Hindoestaanse mannen loopt hij hand in hand met mij op straat. En hij kan me gewoon een kus geven op een feestje en aaien, zo schattig is hij heel vaak. We zijn een perfect stel.

Ik mis hem

Ik mis hem daarom. Ik weet dat hij een goede man is. Hij heeft alleen 1 probleem: Agressie wanneer hij boos is en ook als hij jaloers is. Ik denk dat het iets is wat wel opgelost kan worden. Weten jullie misschien hoe? Worden jullie aub niet boos op mij.

En zeggen jullie niet dat ik stom ben omdat ik terug naar hem ga. Maar ik weet wel wat voor een man hij is. Hij is een goede man. Hij houdt van me. Hij is de vader van mijn baby. Hij is gewoon ziek. En daar moet ik iets aandoen voordat het erger gaat worden. Bedankt alvast. Sheena

Gerelateerde verhalen:

 

Anoniem: Ik ben zo ongelukkig

Anoniem: Het leven met mijn man gaat niet

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.