Aanstaande bruid stort neer in helikopter 3 km van de bruiloft (Brazilië)

Als klein meisje droomde verpleegster Rosemere do Nascimento Silva (32) al van een sprookjeshuwelijk. Ze besloot om haar aanstaande echtgenoot Udirley Damasceno dan ook te verassen door in een helikopter op haar bruiloft aan te komen.
[quads id=1]
Samen met haar broer Silvano Nascimento da Silva, de piloot Peterson Pinheiro, en de 6 maanden zwangere fotografe Nayla Cristina Neves stapt de aankomende bruid in de helikopter op weg naar de bruiloft.

Na 15 minuten komt de piloot in de problemen en de helikopter (type Robinson 44) stort neer 3 km van de bruiloft. Alle vier personen komen om in de crash. De aanstaande bruidegom Udirley Damasceno krijgt dit vreselijke nieuws te horen terwijl hij nog steeds bij het altaar staat te wachten.
[quads id=1]
De Braziliaanse politie laat weten dat het toestel in goede conditie was en dat het slechte zicht waarschijnlijk de oorzaak is geweest. Vermoedens zijn dat de helikopter door het slechte weer en weinig zicht waarschijnlijk een boom heeft geraakt.

Dit alles gebeurde een paar maandoen geleden in Sao Paulo, Brazilië.
Bron: meenjeniet

Bekijk hier de video van het ongeluk. Let op beelden kunnen schokkend zijn:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.