Heeft Politieman Hesdy G. zijn dochter misbruikt?

ziekenhuis Paramaribo

De politieman Hesdy G. stond maandag voor rechter Siegline Wijnhard. Hij wordt verdacht van intiem misbruik van zijn minderjarige dochter. Deze politieman werd op vrijdag 16 september 2016 aangehouden en in verzekering gesteld nadat zijn dochter van 15 jaar hem had beschuldigd van misbruik.
[quads id=1]
De politieman en zijn vrouw zijn al geruime tijd gescheiden. Hun 15-jarig meisje ging af en toe bij haar vader logeren. Toen het meisje destijds 13 jaar oud was, zou haar vader haar thuis bij hem hebben misbruikt. Volgens het meisje zou haar vader meerdere keren gemeenschap met haar hebben gehad.
[quads id=1]
Bij de rechtmatigheidstoetsing op 21 september 2016 heeft de rechter-commissaris op verzoek van advocaat Irene Lalji de vrijheidsbeneming van de verdachte opgeschort. De raadsvrouw had aangehaald dat het slachtoffer steeds tegenstrijdige verklaringen had afgelegd, waardoor er sprake is geweest van twijfels. De behandeling van deze strafzaak is uitgesteld naar 24 juli.

De raadsvrouw wenst het slachtoffer als getuige te horen. Echter waren de gedagvaarde getuigen niet verschenen op de zitting. De rechter heeft opnieuw de getuigen laten dagvaarden. De verdachte werd aangezegd om op de volgende behandeling van zijn strafzaak aanwezig te zijn.
Geschreven door: Saskia Bandhan

Eerdere berichten:

Redactie: Politie die dochter vermoedelijk misbruikte is vrij

 

Redactie: Politie-agent in de bak wegens misbruik eigen minderjarige dochter

 

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.