Collega’s KFC slachtoffer en moordenaar aan het woord

Moord KFC Paramaribo

Voorbeeldig en iemand die altijd op tijd was en zelfs een award voor klantvriendelijkste medewerker wist te behalen wordt verdacht van moord op een collega. De 22-jarige Chawilla R. is zondagavond tien minuten voor twaalf in haar woning door de politie aangehouden voor de lugubere moord op KFC-manager Marjorie Willems (55).
[quads id=1]
Na eerst ontkend te hebben, sloeg ze al snel door en bekende de manager om het leven te hebvben gebracht. Voor de tweede maal binnen een paar dagen gaat er een schok door Arun Hindori, directeur-eigenaar van Cirkel Group of Companies, waaronder alle vestigingen van fastfoodketen KFC vallen.
[quads id=1]
Vrijdag werd hij geconfronteerd met de gruwelijke moord en gisteren heerste bij hem opnieuw ongeloof dat de dader vermoedelijk een medewerkster van het bedrijf is. Chawilla R. is anderhalf jaar terug in dienst getreden. Hoewel er nog niets formeel van de politie is vernomen treffen de eerste berichten over de mogelijke dader de medewerkers van het bedrijf diep. “We zijn diep geschokt dat de daad mogelijk door iemand onder ons is gepleegd, die elke dag aan het werk was. Je tast in het duister waarom iemand zo iets gedaan kan hebben”, reageert Hindori vol ongeloof.

De vermoorde Marjorie Willims. foto binnengekomen via Facebook

Het gerucht als zou de moord met het ontslag van de collega te maken hebben wordt door zowel Hindori als Human Resource Officer, Ralph Pancham tegengesproken. Ze zeggen dat donderdag, de dag vóór de gruwel daad Chawilla nog heeft gewerkt en dat ze vrijdag, de dag waarop ze haar collega doodde, zou ze de avonddienst draaien. Beide leidinggevenden verklaarden dat Chawilla R. haar werk naar behoren deed. Het bedrijf is nog niet vrijgegeven door de politie vandaar dat KFC Wilhelminastraat, waar het drama zich voltrok, nog steeds gesloten is.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.