10-jarige Sahil Kadirbaks verdronken

Opzoek Stieven Crook Hovenburg

De 10-jarige Sahil Kadirbaks is op maandag 10 juli verdronken in de Suriname rivier.

De politie van Meerzorg kreeg om 5 uur in de middag de melding dat een jongetje is verdronken in de Suriname rivier. Daar aangekomen werden omstanders aangetroffen. Onderzoek wees uit dat het slachtoffer met twee vrienden langs de over nabij een in aanbouw zijnde steiger ter hoogte van een EBS-betalingskantoor speelden. Op een bepaald moment kwam één hunner met het voorstel om te gaan zwemmen.
[quads id=1]
Sahil verkleedde zich en liep op een boomstam die leidde naar het water. De jongen sprong het water in en verdween in de diepte. Omstanders snelden op het hulp geroep van de twee andere jongens naar de plek en schakelden de politie in. Een zoekactie in de directe omgeving leverde niet het gewenste resultaat op.

De politie van Meerzorg en de Maritieme politie hebben het lichaam van Sahil na twee uren uit het water gevist. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.
[quads id=1]
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.