Mijn herinneringen aan Radjesh Ganpat

Rust zacht lieve kaka,

Radjesh Ganpat

U heeft me heel veel geleerd. Ik kan u niet vergeten.
We gaan u heel veel missen
😭😭
Wij families weten wat u voor ons betekende. Had niet verwacht dat u het leven op zo’n manier zou verlaten.

~Natasha~

[quads id=1]
Redactie: Radjesh Ganpat deed gisteren een wanhopige oproep voor zijn vrouw. Via social media liet hij de wereld weten dat hij spijt had van zijn gedrag en dat hij het weer goed wilde maken. Zijn familie maakte vandaag bekend dat Radjesh niet meer in hun midden is. Wij wensen ze heel veel sterkte toe. De oproep werd meer dan 700 keer gedeeld. Maar het mocht niet baten. Bekijk hieronder de oproep voor zijn vrouw:
[quads id=1]

“Radha Ramgoelam myn lieve vrouw ik weet dat ik je pyn heb gedaan ik vraagje met me heel hart liefde om me te vergeven en kom latten we het weer goed maken want zonder jou ben ik niets Radha ik verzoekje da je niet boos word dat ik het op fb gepoost heb maar ik had geen keuse meer je cel is telkens uit Radha geef me een kans dat ik me fouten kan herstellen ik wil niet dat het telaat word ik verzoekje en bedelje om me te vergeven maar je reagert het niet vandag is het vierdedag myn hooff werk niet meer ik komje morgen van Aartie nandpersad hallen ik verzoekje om met me mee te komen Radha als je me niet vergeef ga ik zelfmoordplegen wand ik kan niet zonder jou leven ik heb 1liter gramaxtion en halve liter glifozaad aal in me auto l love you Radha geefme een kans sorry sorry sorry stuur A U B dit berig voor Radha Radha Ramgoelam en Aartie nandpersad Ramgoelam please dankje”


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.