Echtgenote Raoul Janmohamed: ‘Ze hebben gelijk geschoten op mijn man’

De wederhelft van de 32-jarige Raoel Janmohamed, die vrijdagochtend is doodgeschoten in zijn woning aan de Vier Kinderenweg, heeft verklaard dat de dader gelijk heeft geschoten op haar man.
[quads id=1]
Dit bevestigt commissaris van politie Guno Roosenhoff. Vier criminelen zijn vrijdagochtend de woning middels braak binnengedrongen. Op dat moment was het gezin in diepe rust. Zij schrokken allen wakker nadat de daders de woning binnenstormden.

De criminelen, die gewapend waren met vuistvuurwapens, hebben het slachtoffer gelijk beschoten. Hij is geraakt in zijn hoofd en vertoonde een linker in- en een rechter uitschotwond ter hoogte van zijn oren. Als gevolg van de fatale schotwond overleed Janmohamed ter plekke.
[quads id=1]
Dagblad Suriname heeft in verband hiermee gesproken met een familielid. Volgens de familie hebben de rovers op Raoel geschoten in bijzijn van zijn wederhelft en zijn twee minderjarige kinderen. Het gezin sliep bij elkaar in één kamer. Er is niets buitgemaakt. Na de beschieting hebben de daders de plaats verlaten.

Het lijkt meer op een geval van brute moord. Het lijk is ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek is door de recherche van Regio Midden overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.
Geschreven door Saskia Bandhan

Eerdere berichten:

32-jarige Raoel Janmohamed in zijn woning doodgeschoten

 

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.