Anoniem: Ze liegt dat het zijn kind is

Ik ken mijn vriend nu precies 3 jaren. Hij heeft 3 voorkinderen en we zijn bezig voor een baby. Ik ben niet aan de pil. Ik wil graag moeder worden. Helaas is het nog niet zo ver. Met de 2 oudste kids heb ik helemaal geen problemen. Vaak doen we nog dingen met elkaar en hun moeder is niet lastig. Die laatste ex van hem is echt een b….tch. En ze doet alles om Frits, mijn vriend te frustreren. Ze heet Laura.
[quads id=1]

Oppasservice

Het lijkt alsof Frits en ik een oppasservice hebben. Die jongen is pas 4 jaar, maar elk weekend is hij hier. En soms als ze door de week uitgaat met haar vriendinnen dan is hij ook bij ons. Maar eerlijk is eerlijk. Ik hou van die jongen hoor. Hij noemt mij ook mama.
[quads id=1]
Ik ben bij Frits ingetrokken maar die ex woonde ook hier in dit huis. Ze zegt aan mensen dat ik in haar huis ben gaan wonen en dat ze der man weer gaat nemen. Ik vertel Frits alles, alle dingen die ik van haar hoor. Maar er is iets wat ik hem niet verteld heb.

Schoonzus van Laura

De schoonzus van Laura ken ik van het werk. Haar man is de oudste broer van mijn vriend zijn ex. Ze heeft me gezegd dat hun zoontje niet eens van Frits is. Ze heeft me die werkelijke vader van die jongen laten zien op Facebook. Ze lijken verschrikkelijk. Is een man uit Amerika. Een donkere man en Frits is een beetje bruin. Het zoontje is ook heel donker. Laura is ook minder donker. Dat vond ik altijd al raar.
[quads id=1]
Ze heeft me ook gezegd dat die vader van Amerika weet dat die jongen zijn zoontje is, maar omdat hij getrouwd is moet het geheim blijven. Ik vind het zo zielig voor mijn vriend maar ik durf hem dit niet te zeggen. Hij houdt zoveel van die jongen. Het gaat zijn hart breken en ik denk ook dat hij Laura dood gaat maken. Zo een leugen, want het betekent ook dat ze voor hem heeft uitgelopen toen.

Slechte vrouw

Dus eigenlijk wilde ik het zo laten maar ik vind dat Laura nu echt gemene dingen doet. Ze speelt met de gevoelens van Frits en maakt misbruik van zijn liefde voor die jongen. Ik kan en wil ook geen slechte dingen zeggen over haar want Frits zal altijd kiezen voor zijn kinderen. Die schoonzus zegt dat ik het gewoon moet zeggen want haar man vindt ook dat zijn zusje een slechte vrouw is. Maar hoe kan ik zoiets tegen hem zeggen zonder dat hij law gaat worden?

Voor die jongen vind ik het ook zo zielig. Hij zegt wel papa tegen Frits maar ik hoor dat die andere man ook regelmatig contact met hem heeft. Ze zijn zelfs een keer naar Amerika geweest. Frits moest zakgeld geven. Hoe kan die moeder zo gemeen zijn? Want beide mannen geven haar geld om die jongen te verzorgen.

Beetje jaloers

Wat zouden jullie doen als jullie in mijn plaats waren? Natuurlijk als ik eerlijk toegeef ben ik ook een beetje jaloers want beiden exen van hem hebben hem iets moois gegeven en hij is daar heel trots op. Je moet hem zien met zijn kinderen hoor, een echte trotse papa! Die andere 2 lijken wel op hem, die zijn veel ouder. Misschien ligt het probleem bij hem en kan hij gewoon geen kinderen meer krijgen. Die schoonzus zegt me dat Frits het ook weet, maar daar geloof ik niets van. Ik weet zeker dat hij het me zou zeggen. En als het niet zijn kind was dan zou hij nooit zo zijn best doen om voor hem te zorgen.

Ik vind het wel moeilijk dit. Ik wil niet dat hij gaat denken dat ik dit expres zeg omdat ik jaloers ben. Want hij zegt me vaker dat ik gewoon jaloers ben wanneer ik iets negatiefs zeg over zijn verleden. Maar moet ik hem zeggen om een DNA test te gaan doen? Maar wat gaat er gebeuren als het niet zijn kind is dan? Want het is een leuke jongen, ik wil hem zijn papa ook niet afpakken. Ik vind dit heel moeilijk, maar Frits gaat het me ook kwalijk nemen als ik hem niets zeg. Hij kan later erachter komen dat ik het al die tijd wist.

Ik schrijf jullie omdat ik snel een besluit moet nemen. Moet ik het zeggen of niet? Olivia

Gerelateerde verhalen:

 

Hoe vertel ik mijn man dat ons kind niet van hem is? Paramaribo

 

Anoniem: Ik denk niet dat de baby van mij is

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.