50-jarige Paulina bruut mishandeld door de vader van haar 5 kinderen

politie Suriname

Paulina M. verbrak na stelselmatige mishandeling de relatie met de 54-jarige Ewald M. die de vader is van haar vijf kinderen. De 50-jarige Paulina nam na enige tijd haar intrek bij haar nieuwe vriend.
[quads id=1]
Haar ex-partner Ewald begaf zich op zaterdag 1 juli, in een dronken bui, naar het adres waar Paulina thans verblijft met de bedoeling haar zover te krijgen met hem terug te keren naar zijn woning. Paulina weigerde in te gaan op zijn aanbod. Ewald die zich daarin niet kon terug vinden, ging ertoe over om Paulina te mishandelen met vermoedelijk een ijzeren staaf. De vrouw liep als gevolg daarvan verschillende verwondingen op en moest medisch worden behandeld.
[quads id=1]
De ingeschakelde politie van het station Latour bracht de verdachte Ewald op ter ontnuchtering, waarna hij werd voorgeleid. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Ewald in verzekering gesteld .

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.