22-jarige Chawila R. bekent moord op haar collega Marjorie Willims

Moord KFC Paramaribo

De afdeling Kapitale Delicten heeft de 22-jarige Chawila R. op zondag 9 juli omstreeks 23.50 uur aangehouden. Chawila wordt ervan verdacht op vrijdag 6 juli de 55-jarige Marjorie Willem op brute wijze van het leven te hebben beroofd.
[quads id=1]
De politie van regio Paramaribo deed de plaats van het delict aan na een melding te hebben gekregen van het misdrijf. Het verdere onderzoek is gelijk overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Het voorlopige onderzoek wees uit dat Marjorie die een leidinggevende functie bekleedde, op 6 juli vroeg aan het werk verscheen. Korte tijd later is zij badend in haar bloed aangetroffen.
[quads id=1]
Chawila is tijdens het onderzoek in beeld gebracht, opgespoord en aangehouden. In eerste instantie ontkende de vrouwelijke verdachte enige betrokkenheid te hebben in de levensberovingszaak van Marjorie. De feiten en omstandigheden wezen echter het tegendeel uit. Na heel wat omwegen tijdens haar verhoren kwam Chawila uiteindelijk tot een bekentenis.

Chawila is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.