Televisie presentator en regisseur, Guno Meye, overleden

overleden Suriname

De televisiepionier Guno Meye is niet meer. Hij overleed zaterdag op 83-jarige leeftijd. “Een rolmodel en een man met hart voor het televisiewerk. Zijn kritische houding heeft van velen fijne professionals gemaakt”, zei televisiemaker Erik Refos zondag op Radio 10. Meye stond naast Refos toen die zijn eerste stappen in het televisievak zette.
[quads id=1]
De voormalige presentator en regisseur bij de staatszender STVS werd vooral bekend als gastheer van het programma ‘In The Spotlight’ dat nu nog elke zaterdagavond wordt uitgezonden via de zender.
[quads id=1]
Meye heeft een unieke rol gespeeld bij de campagne die de zender heeft gevoerd voor de aanschaf van een eigen grondstation voor het opvangen van satellietbeelden. Hij heeft zich ook jarenlang ingezet voor de Stichting Ter Bevordering van Kunst en Cultuur, de organisator van het componistenfestival Suripop.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.