Jonge sporters mogen vanaf nu een beroep doen op kabinet vd president

Het heeft NDP-voorzitter, president Desi Bouterse, pijn gedaan dat jonge topsporters onvoldoende zijn ondersteund. Dit zal de president niet ontgaan. Vanaf nu mogen jonge topsporters een beroep doen op het kabinet van de president voor ondersteuning. Dit zei Bouterse zaterdagavond op de feestvergadering van de NDP in Para.
[quads id=1]
“Wij bieden onze verontschuldiging aan,” zei de president. Het is de plicht van de regering om de jonge topsporters te ondersteunen. Zij winnen medailles voor Suriname. Bouterse merkte op dat de jongeren zich dag en nacht inzetten om zo een niveau te bereiken. Zij kunnen niet aan hun lot worden overgelaten. “Onze verontschuldigingen en gelooft u me. In de naaste toekomst zult u kennis maken met het Kabinet van de President.”

President Desi Bouterse belooft de jonge topsporters ondersteuning. Foto: Leroy Troon

[quads id=1]
De NDP-topman merkte op dat de twee motoren van de partij zijn jongeren en vrouwen en de ervaring van ouderen. Zij moeten de jongeren begeleiden opdat zij niet dezelfde fouten maken die de ouderen hebben gemaakt. Hij wees op de invulling in De Nationale Assemblee en de hoge posities die jongeren bekleden, zoals directeuren van bedrijven.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.