Diamanten huwelijk voor echtpaar Resomardono – Karso


Sarwono Resomardono en Satijem Resomardono Karso zijn zestig jaar in de echt verbonden. Het echtpaar heeft het heugelijke feit in aanwezigheid van familie gevierd. De adjunct districtssecretaris Y. Vrede die de districtscommissaris vertegenwoordigde heeft de gebruikelijke enveloppe met inhoud namens de president van de Republiek Suriname, ZE D.D Bouterse aan het echtpaar overhandigd.
[quads id=1]
Resomardono is geboren op 1 januari 1936 in Indonesie en Karso op 28 juli 1943 in Nickerie. De twee hebben elkaar op een feestje in Wageningen ontmoet. Het echtpaar is op 14 juni 1957 in het huwelijk getreden en belijd het Islam. Uit het huwelijk zijn er zes kinderen geboren, waarvan drie zonen en drie dochters. Het echtpaar is gezegend met vijftien kleinkinderen en zes achterkleinkinderen.

Resomardono is in 1938 met zijn ouders naar Suriname gekomen. Zijn ouders zijn met het schip Kota- Gede in Suriname aangekomen. Resomardono trad in 1954 in dienst als metselaar bij de Stichting Machinale Landbouw waar hij ongeveer vijftien jaar heeft gewerkt.
[quads id=1]
Verder heeft hij ook bijkans 18 jaren bij autohandel Fernandes zijn krachten gegeven. Resomardono heeft als hobby’s; naar muziek luisteren en monteren. Hij is Imaam van de soefaat Islam aan de Demerarastraat.

Mevrouw Resomardono – Karso is een zorgzame echtgenote, moeder, grootmoeder en overgrootmoeder. Haar hobby’s zijn koken en zich mooi kleden. De kinderen zijn er trots op dat hun ouders na zestig jaar nog gelukkig samen zijn.


Bron: Bic Paramaribo Noordoost
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.