Video – 16-jarige jongen trouwt met 71-jarige vrouw (Buitenland)

Een 16-jarige jongen is op het Indonesische eiland Sumatra getrouwd met een vrouw die maar liefst 55 jaar ouder is dan hij. Volgens lokale media had de jongen gedreigd zelfmoord te plegen als hij geen toestemming voor het huwelijk kreeg.
[quads id=1]
Zondag stapte Slamet Riyadi in het huwelijksbootje met de 71-jarige Rohaya die drie kleinkinderen heeft. In Indonesië moet je 19 jaar oud zijn als man om te mogen trouwen, en 16 jaar als meisje. Met toestemming van wettelijke voogden kan er een uitzondering worden gemaakt op de regel.

Al twee jaar wilde Riyadi trouwen met de vrouw van zijn dromen, aldus pleegvader Darmi. Door het leeftijdsverschil werd dit echter steeds geweigerd. Maar de wees Riyadi bleef aandringen en zo geschiedde.
[quads id=1]
Het dorpshoofd van Karang Endah, Ani, zei dat ze niet kon weigeren Riyadi te trouwen omdat hij had gedreigd gif in te nemen als zijn droomhuwelijk niet doorging.

Bekijk hier de video van het huwelijk:

Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.