Video – Man probeert vliegtuigdeur te openen tijdens vlucht (Buitenland)

Een passagier heeft donderdag tijdens een vlucht van Seattle naar Peking geprobeerd de nooddeur van het vliegtuig te openen. Hij is vrijdag aangeklaagd omdat hij vliegtuigpersoneel heeft aangevallen.
[quads id=1]
Volgens de FBI had de 23-jarige man de klink van de deur al half naar beneden geduwd. Toen een stewardess en een medepassagier hem wilden tegenhouden, kregen ze een stomp.
Bekijk hier de video over het incident:

Overigens is het door het drukverschil tussen de cabine en de buitenlucht vrijwel onmogelijk om een vliegtuigdeur tijdens een vlucht daadwerkelijk te openen.
[quads id=1]
Nadat een tweede stewardess de man met wijnflessen op het hoofd had geslagen en andere passagiers zich ermee bemoeiden, kon de agressieve passagier van Delta Air Lines worden overmeesterd. Hij werd vastgebonden met tiewraps.

Het is onduidelijk waarom de man, die eersteklas reisde, de vliegtuigdeur probeerde te openen. Volgens de FBI had de passagier weliswaar een biertje gedronken, maar vertoonde hij geen tekenen van dronkenschap. Hij riskeert een gevangenisstraf van maximaal twintig jaar.

Het vliegtuig keerde na het incident terug naar Seattle.
Wat gebeurt er als je een vliegtuig openmaakt:

Door: ANP/NU.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.