Anoniem: Ik wil er zijn voor mijn kind, maar die moeder maakt het onmogelijk

Hallo lezers, mijn naam is Delano en ben 22 jaar oud. Kijk, ik  weet op een gegeven moment geen raad meer met me zelf. Ik probeer goed te doen en er voor me kind te zijn maar dat lukt niet. Ik wil er zijn voor mijn kind, maar die moeder maakt het onmogelijk.

Ze was pas 15

Ik heb heel vroeg een kind gehad met Joyce. Joyce was echt jong en ik ook natuurlijk. Ze was pas 15 toen ze een kind van me kreeg. Joyce en ik hadden niet echt een relatie. Je kon zeggen dat we gewoon vrienden met benefits waren.
[quads id=1]
Ik wou in het begin geen relatie met Joyce omdat ik haar te jong vond en ik wist dat het niets zou worden. Maar toch kregen we iets. Ik bleef haar wel altijd stimuleren en zakgeld geven alvorens ze zwanger was.

Verkeerde paden

Ze is een koppige vrouw. Ze wil echt naar niemand luisteren en kiest liever voor haar vriendinnen. En bewandelt verkeerde paden. Ze woont eigenlijk op Commewijne met haar moeder maar zij vertikt het om daar te wonen.
[quads id=1]
Ze slaapt liever bij haar vriendinnen in de stad die haar zelf ook geen goed voorbeeld geven. Daarnaast vertikt Joyce het ook nog om naar school te gaan. Zij wil gewoon haar straat leven leiden. Ik wil er echt voor mijn kind zijn maar kan dat ook niet in mijn eentje doen. Ik heb wel een baan en verdien zo mijn geld. Maar Joyce wil echt niets doen.

Samen te doen

Huis omstandigheden bij mij zijn ook niet goed dus mijn (ze is echt zo lief en schattig) dochter kan ik niet bij mij in huis nemen. De opvoeding neem ik wel op me, ik probeer het samen te doen met Joyce maar dat begrijpt ze niet.

Gewoon los te laten

Joyce slaapt ook met een heleboel jongens en dergelijke en dat F…. mijn Mind ook op! Wat moet ik doen?

Ik ben van plan om mijn eigen pad nu op te gaan. En gewoon los te laten. Hun beiden. Maar ik twijfel toch. Is dat een goed idee? Misschien kunnen jullie volwassenen mij wat advies geven, want ik ben het echt kwijt nu. Delano

Gerelateerde verhalen:

 

Anoniem: Mijn nicht mishandelt en misbruikt haar kind

Video- Ik wil mijn baby terug!! Anoniem

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.