Video – 6-jarige Tijn overleden. 1,1 miljoen euro opgehaald (Nederland)

Duizenden mensen hebben een berichtje achtergelaten op condoleance.nl voor Tijn Kolsteren, de zesjarige jongen die vanmorgen overleed aan hersenstam kanker. Rond 21.00 uur Nederlandse tijd hadden al ruim 14.500 mensen een rouwbetuiging geschreven. Ze wensen de nabestaanden sterkte en noemen Tijn een held en een kanjer.
[quads id=1]
Tijn werd bekend door zijn nagellakactie tijdens Serious Request, waarmee geld werd ingezameld voor Afrikaanse kinderen met longontsteking. De actie liep na Serious Request nog door tot vrijdag en bracht ruim 1,1 miljoen euro op. Het geld gaat naar de Stichting Semmy, die er een apparaat van wil kopen om kinderen met hersenstamkanker te behandelen.
[quads id=1]
Longontsteking
„Tijn, die het leven van zovele kinderen met longontsteking gered heeft, heeft uiteindelijk door een longontsteking het leven gelaten”, meldt de directeur van de basisschool waar Tijn op zat, op de website. Tijn was nog tot afgelopen woensdag op school. Hij zou over een week zeven zijn geworden.

Wij van FamilieNieuws wensen zijn nabestaanden heel veel sterkte toe.


Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.