Bromfietser Lachman Prahladsingh is de 39ste verkeersdode van 2017

overleden Suriname

De 58-jarige Lachman Prahladsingh heeft donderdagmorgen het leven gelaten in het ziekenhuis vanwege letsels die hij had opgelopen bij een aanrijding.

[quads id=1]
Op dinsdag 4 juli rond 06.00 uur vond een aanrijding plaats aan de Awadhoesseinweg tussen een motorrijder en een bromfietser.
Uit het politioneel onderzoek blijkt dat een motorfiets bezig was de bromfietser in te halen en bij de inhaalmanoeuvre heeft de motorrijder de onderlinge afstand niet goed bewaard, waarbij hij de bromfietser heeft aangereden.

[quads id=1]
Als gevolg hiervan is de bromfietser op het wegdek komen te vallen. Hij werd met letsels overgebracht naar het Mungra Medisch Centrum. Daar heeft het slachtoffer omstreeks 10.00 uur de geest gegeven.
Met het heengaan van Lachman Prahladsingh is de verkeersbarometer gestegen naar 39. In het belang van het onderzoek is het rijbewijs van de motorrijder ingevorderd.

Bron: DBS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.